Priprave v živo

Moja babica je na porod pripravila že več kot 270 parov. Bodita med njimi. Priprave na porod in starševstvo, ki se izvajajo v živo so "ŠOLA ZA STARŠE NEKOLIKO DRUGAČE", priprave na porod in starševstvo ter INDIVIDUALNA SVETOVANJA. Lahko kupite tudi DARILNI BON za svoje najdražje.

Šola za starše nekoliko drugače

"Šola za starše nekoliko drugače" najbolj celovite priprave na porod in starševstvo. Kombinacija spletnih predavanj in srečanj v živo. Da boste na poti starševstva prejeli vam prijazne strokovne informacije, ki temeljijo na znanosti, na večletnih izkušnjah iz klinične prakse in iz visokošolskega okolja.

Individualna svetovanja

Individualna svetovanja so tematsko in časovno prilagojena vašim željam in potrebam. Za rezervacijo termina pošljite elektronsko pošto preko kontaktnega obrazca.

Porod

Na delavnici POROD gremo temeljito skozi vse štiri porodne dobe. Delavnica je podkrepljena s primeri iz prakse. Prejmete veliko koristnih in praktičnih nasvetov, ki vam lahko pomagajo med samim porodom. Skozi delavnico bodo tudi partnerji/ke prejeli informacije, kako so vam lahko v najboljšo pomoč. Delavnico priporočam okoli 30. tedna nosečnosti. 

Poporodno obdobje in dojenje

Delavnica POPORODNO OBDOBJE in DOJENJE vam nudi informacije in praktične primere, vezane na poporodno obdobje in dojenje. Pomembno je, da že v času nosečnosti razmišljate in "načrtujete" poporodno obdobje. Glede dojenja, prejmete informacije, ki vam bodo v veliko pomoč, še posebej ob začetku dojenja.

Novorojenček in rokovanje

Delavnica NOVOROJENČEK in ROKOVANJE  vas bo opolnomočila, da boste pogumno vstopili v vašo novo življenjsko vlogo. Prejmete osnovne informacije o novorojenčku in ravnanju z njim. Za dopolnitev svetujem nakup spletnega predavanja  "Umivanje novorojenčka".

Mnenja

 • Všeč mi je bila sproščena energija, zagnanost babice, da nam predstavi teme na zanimiv način in nas pripravi na porod, poporodnoo obdobje.

  Energija
  Udeleženka delavnic "Šola za starše nekoliko drugače"
 • Všeč mi je bil osebni pristop, relevantna vsebina, dobro “po domače” obrazložena, filmčki…
  Praktični del, novorojenček-dobro voden, da res dobis vpogled v “prakso”.

  Vsebina
  Udeleženka delavnic "Šola za starše nekoliko drugače"
 • Všeč mi je bil proščen odnos, majhna skupina, možnosti konstatnega postavljanja vprašanj, fizična ponazoritev vsega kar smo omenili, konkretni podatki in izkušnje iz prve roke (nekdo ki ima dejansko prakso s porodnišnico, in razloži ZAKAJ se neke stvari delajo, da ne trmarimo kar tako brez razloga, ker nam nekaj tam ni všeč). 

  Izkušnje iz prakse
  Udeleženka "Šole za starše nekoliko drugače"
 • Več mi je  osebni pristop, odprtost, sproščenost, realna pričakovanja. Delavnice so odlično zasnovane. Partner si je vse zapomnil, je čisto navdšen in se veseli poroda. Pravi, da bo z babico v porodni sobi tim, da bo poskusil z njo sodelovati, ne nasprotovati.

  Realna pričakovanja
  Udeleženka "Šole za starše nekoliko drugače"
 • Super sproščeno ozaveščanje, odlična predstavitev, predavateljica naredi super prijetno vzdušje in se kar vživi v predstavitev! Predstavljeno s srcem! Več kot navdušena!

  Predstavljeno s srcem
  Udeleženka "Šole za starše nekoliko drugače"
 • Predavanja so mi bila res noro všeč! Izvedla sem ogromno novega, dobila odgovore na moja vprašanja. Všeč mi je bil konkreten in iskren pristop. Super si Nastja! ”

  Konkreten in pošten pristop
  Udeleženka "Šole za starše nekoliko drugače"
 • V poplavi informacij, kjer so vsi strokovnjaki za vse, je zagotovo tvoja največja prednost babiško znanje. Zato sem bila mirna, da karkoli boš povedala, ne bom rabila preverjati še sama ali iskati drugega mnenja.

  Tvoja prednost je babiško znanje
  Udeleženka "Šole za starše nekoliko drugače"
 • Majhna skupina, oseben pristop, pozitivna osebnost babice Nastje, sproščenost, zanimive in koristne informacije, ki jih v drugih šolah za starše ne slišiš,… 

  Informacije, ki jih v drugih šolah za starše ne slišiš
  Udeleženka "Šole za starše nekoliko drugače"
 • Všeč mi je bilo, da so vsebine izhajale iz prakse, ne samo iz šolskih primerov, kako naj bi vse potekalo.

  Ne le šolski primeri, tudi praksa
  Udeleženka "Šole za starše nekoliko drugače"
 • Obema s partnerjem se je zdel obisk koristen, kljub temu, da sva bila v šoli za starše v UKC. Tukaj sva izvedela več in informacije so bile bolj konkretne, uporabne.

  Konkretne in uporabne informacije
  Udeleženka "Šole za starše nekoliko drugače"
 • Celotna delavnica, ki smo jo izvedli individualno, mi je bila v pomoč, da bolj samozavestno in pripravljeno grem v novo obdobje. Najbolj všeč mi je osebni pristop in izkazan trud, da res vse razumemo.

  Osebni pristop
  Udeleženka "Šole za starše nekoliko drugače"
 • Sem zelo zelo zelo vesela, da mi je prijateljica priporočila tebe, Nastja, zato ker so bile vse informacije (sploh glede na to, kakšni so bili zadnji pregledi pri ginekologu glede na koronavirus skopi) zlata vredne!!! 🙂 

  Vesela se, da mi je prijatlejica priporoča tebe
  Udeleženka "Šole za starše nekoliko drugače"
 • Všeč mi je bilo sproščeno vzdušje, brez kakršnegakoli zadržka si lahko vprašal karkoli ti je v tistem trenutku rojilo po glavi. Pogrešala nisem nič, je preseglo moja pričakovanja. Predlagam vsem bodočim mamicam/staršem, da se udeležijo tovrstne šole za starše, saj je bistveno bolj učinkovita od ostalih.

  Bistveno bolj učinkovita od ostalih
  Udeleženka "Šole za starše nekoliko drugače"
 • Doživeto, sproščeno predavanje s koristnimi primeri iz prakse in poučnimi video posnetki, ki so podprli teorijo. Super tudi, da je bilo majhno število sodelujočih v skupini, saj je intimno vzdušje pripomogli tudi k večji angažiranosti.

  Doživeto, sproščeno, s primeri iz prakse
  Udeleženka delavnic "Šola za starše nekoliko drugače"
 • Predavanje me je opremilo z zelo uporabnimi informacijami, ki jih bom pridno uporabljala tudi v vsakdanu preostanka svoje nosečnosti. Če bi izbirala še enkrat, bi zagotovo ponovno izbrala to predavanje.

  Ponovno bi izbrala to predavanje
  Mnenje za spletno predavanje "Nasveti za vsak dan"
 • Vesela sem da sem naletela na te online delavnice, kajti v obdobju v katerem smo se znašli res ne moremo do potrebnih informacij drugače. Podpiram in cenim vaše delo, saj se zavedam da bo to pomagalo meni sedaj, v danem trenutku in tudi kasneje za hitrejše pridobivanje prvotne “kondicije”.

  Podpiram in cenim vaše delo
  Mnenje za spletno predavanje "Nasveti za vsak dan"

ZAKAJ na delavnice k meni?

• Moja babica® je prva registrirana babiška blagovna znamka v Sloveniji, • ker imam formalno strokovno univerzitetno izobrazbo (iz babištva diplomirala leta 2012, iz zdravstvene nege magistrirala leta 2016, sedaj sem doktorska študentka pedagogike), • ker se redno izobražujem aktivno in pasivno, • ker mi je mar, da prejemate preverjene, strokovne, relevantne informacije, • ker imam večletne izkušnje iz zdravstvenega sistema, • ker imam k ženski in družinam usmerjen pristop, • ker mi babištvo predstavlja način življenja, ne le poklic, • ker imam drugačen pristop šole za starše, v manjših skupinah, z več praktičnimi vajami in primeri iz prakse.

Vsebina je zaščitena.