Splošni pogoji

Moja babica, zavod za ozaveščanje in razvoj zdravja žensk in družin, Maribor

Davčna številka: 49736655
Matična:8772967000

Svetujemo vam, da pred zakupom delavnic preberete spodaj napisane informacije.

Zavod si pridržuje pravico do spremembe pogojev kadarkoli in brez vnaprejšnjega obvestila. Vse spremembe so zavezujoče za uporabnike od objave na spletni strani. V primeru, da se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da nakupa ne opravite.

Storitve zavoda poravnate na podlagi predračuna. Cene so v EUR. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Glede storitev se uporabnik in izvajalec dogovorita po elektronski pošti. V primeru, da potencialni uporabnik  stopi v stik preko drugih komunikacijskih kanalov (Facebook sporočilo, Instagram), bo dalje napoten na zgoraj omenjen elektronski naslov.

Po izvedenem nakazilu, uporabnik prejme račun na naveden elektronski naslov.

Delavnice v živo  je možno odpovedati 7 dni pred predvidenim začetkom, da se uporabniku vrne celotna kupnina. 50 % kupnine se vrne, če delavnice odpoveste 2-6 dni pred predvidenim začetkom. Kupnina se ne vrne, če se delavnice odpove 1 dan pred dogodkom ali na dan dogodka. Kupnino vam bomo povrnili najkasneje v 14-dneh na vaš bančni račun.

Zavod Moja babica ne odgovarja za uporabo spletnih strani in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin.  Zavod lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Vsebine na spletni strani in delavnicah so pripravljene glede na relevanto literaturo in na podlagi izkušenj iz prakse. So informativne narave, za vaše boljše informiranje in lažje sprejemanje odločitev. Zavedati se je potrebno, da je vsaka ženska, vsaka nosečnost, vsak porod zgodba zase. Zato izberite ponudnika zdravstvenih storitev in porodno okolje, ki vam bo nudilo občutek varnosti in udobja.

V primeru zakupa spletnih predavanj je potrebna registracija na vimeo.com. Po prejetem plačilu vam zavod dodeli pravice do ogleda. Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

V primeru kakršnih koli kršitev avtorskih pravic, kopiranja, deljenja ali nepooblaščenega snemanja vsebin bo uporabniku brez opozorila nemudoma odvzet dostop do vsebin, kršitev bodo sproženi ustrezni postopki za zaščito intelektualne lastnine.

Podobne objave

Vsebina je zaščitena.