Akupresurni glavnik

12.50

Glavnik iz kakovostnega breskovega lesa z lasersko graviranim napisom Moja babica.

Stroški pošiljanja v Slovenijo so vključeni v ceno.

Uporaba glavnika med porodom lahko na več načinov olajša bolečino.

  • Glavnik se lahko uporablja kot otipno sredstvo za odvračanje pozornosti med kontrakcijami, ki pomaga našo pozornost preusmeriti od bolečin.
  • S pritiskom glavnika na določene akupunkturne točke lahko spodbudimo sproščanje endorfinov, naravnih telesnih sredstev proti bolečinam.
  • Poleg tega lahko nežni gibi pri česanju pomagajo sprostiti napete mišice in zmanjšati napetost, kar zmanjša intenzivnost krčev in s tem spremljajočo bolečino.
  • Nazadnje lahko glavnik uporabimo na točkah pritiska na glavi in lasišču, kar ima lahko pomirjujoč učinek in pripomore k lažjemu obvladovanju bolečine.

Uporaba glavnika med porodom je lahko dragoceno orodje za lajšanje bolečin in pomoč ženski, da ima večji občutek nadzora med porodom.

Vsaka mora najti sebi ugodne in sprejemljive načine lajšanja porodne bolečine in spoprijemanja z njo.

Niso vsi pristopi primerni za vse. Več koristnih nasvetov najdete v spletnem predavanju Porod.

SKU: majice Category:
Opis
Dodatne informacije

Kako pravilno stisnete vaš glavnik (Lao Gong)?

Naredite pest. Kjer pristane vaš prstanec namestite glavnik. To je vaša Lao Gong točka.

Primite glavnik na vaši Lao Gong točki, palec vam naj nudi oporo in pritiskajte navzdol. Pri uporabi med porodom poskrbite, da sprostite oprijem med krčenjem in roke menjajte, kadar je mogoče.

Po porodu glavnik uporabite tako, da ga na isti točki stiskate 30-60 sek hkrati, nato lahko vzamete 1-2 min premor. Prav tako menjajte roke, kadar je mogoče.

Članek

Opozorilo: Uporaba akupresurnega glavnika je na lastno odgovornost. Akupresurni glavnik je namenjen izključno odraslim in ni igrača za otroke. Ne izpostavljajte ga visokim temperaturam, soncu ali ognju, da preprečite poškodbe ali deformacije materiala. Če se poškoduje ali deformira, prenehajte z uporabo.

POPUSTI

Teža Ni na voljo
Dimenzije Ni na voljo
Akupresurni glavnik

Akupresurni glavnik

Vsebina je zaščitena.