20 let Nacionalnega odbora UNICEF-a Slovenija za spodbujanje dojenja

Ob 20 letnici Nacionalnega odbora UNICEF-a Slovenija za spodbujanje dojenja se organizira simpozij s sloganom:

»Dojenje: ključ do trajnostnega razvoja«

»Breastfeeding: A key to Sustainable Development«

 Njihovo vabilo:
Vabimo vas na IX. mednarodni simpozij o dojenju in laktaciji z naslovom »Dojenje: ključ do trajnostnega razvoja«, ki bo potekal 7. in 8. oktobra 2016 v Kulturnem centru Laško.

Na simpoziju bodo v družbi slovenskih in tujih predavateljev aktivno izmenjane izkušnje in nova spoznanja na področju dojenja in laktacije. Pripravljen je bogat program, ki bo med drugim osvetlil pomen dojenja v intenzivnih enotah, uvajanje dopolnilne prehrane, vlogo družbe pri dojenju in še mnogo drugih zanimivih vsebin. Program si lahko ogledate tukaj.

Simpozij je namenjen strokovnjakom različnih profilov, ki se ukvarjajo z materami v obporodnem obdobju, še posebej zdravstvenim delavcem.

Za udeležbo se je potrebno prijaviti – izpolnite PRIJAVNICO in jo pošljite na Slovenska fundacija za UNICEF, Pavšičeva 1, 1000 Ljubljana – s pripisom Za Polono Greif, po faksu: 01 583 80 81, ali na polona.greif@unicef.siPrijavite se lahko do 26.9.2016.

Udeležba na strokovnem sestanku zagotavlja točke CERP ter licenčne točke zdravnikom (Zdravniška zbornica) in medicinskim sestram (Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije).

KLIK za več informacij.

Podobne objave

Vsebina je zaščitena.