Predstavitev “Klinike za ženske – Sanatorium St. Leonhard”; 14.6.16; Ljubljana

Nekatere ženske plaši dejstvo, da bi morale roditi v bolnišnici. A hkrati tudi ne razmišljajo o porodu na domu, ker se ne bi počutile varno. Zato je pravilno, da se pozanimajo o različnih možnostih, ki jih imajo na voljo in tako izberejo kraj/mesto, kjer se bodo počutile najbolj varno in sproščeno.

****************

Lepo vabljeni na predstavitven večer “Klinike za ženske – Sanatorij St. Leonhard”, ki bo 14.6.2016 ob 18:00 v prostorih Slovenska knjiga doo, v Ljubljani. Dogodek je tudi na FB

Z vami bo slovenski predstavnik Nik.

nik

Preberite si njihovo predstavitev, ki jo imjo na spletni strani, nato pa 14.6 po dodatne informacije na predstavitveni večer. Ne bo vam žal. Priporočam tudi oseben ogled klinike.

sanatorium_1433921476648723_v0_l

“Sanatorij St. Leonhard je predvsem klinika za ženske, opremljena z najsodobnejšo tehnologijo in s priznanjem Unicefa. Ponujamo vam najboljšo zdravstveno nego in oskrbo, poleg tega pa se pri nas počutite kot v prestižnem hotelu.

Za rojstvo vašega otroka vam omogočamo najboljše okolje – sobe in VIP apartmaje zaznamujejo sodobna umetnost, praktičnost, barvna usklajenost in seveda udobje, tako da se pri nas gostje počutijo kot na sproščujočem dopustu.

Naš sanatorij ocenjujejo na nivoju hotela s štirimi zvezdicami. Naš moto se glasi »Srečna mama, srečen otrok«. K temu pripomore tudi ponudba rooming-in, pri  kateri lahko otrok, in na željo tudi oče, skupaj z mamico uživa prve dni.

Da rojstvo otroka resnično postane najlepši trenutek v življenju, je potrebno prijetno okolje. Za to poskrbimo skupaj z zdravnikom in osebno babico. Za vaše boljše počutje so vam v naši hiši na razpolago joga, shiatsu, fizioterapija, kinestetika, lepotni tretmaji in aromaterapija. V poporodnem obdobju pa so vam na voljo strokovnjaki za dodatne zdravstvene storitve, kot so homeopatija, psihoterapija in klinično psihološko svetovanje.

Pred porodom si lahko sami izberete glasbo, želeno osvetljavo in vam primeren porodni položaj. Ko otrok prijoka na svet, lahko ostane pri vas kolikor časa želite. Če pa si zaželite malce oddiha, se lahko brez skrbi odpravite na sprehod ali obiščete kavarno. Za vašega otroka pa v tem času z veseljem poskrbijo naše odlično usposobljene sestre.

Čudovito mesto Gradec ponuja vse potrebno za izlet. Center mesta je del Unescove svetovne dediščine, ki slovi po sproščenem vzdušju, številnih barih in kulturnih ponudbah. Kdor rad raziskuje tudi okolico, bo znal ceniti štajerske hribe, kjer pridelujejo vina, katerih kvaliteta sodi v sam svetovni vrh. Štajerska vse leto ponuja tudi ogromno možnosti za preživljanje prostega časa, sprostitev in športne aktivnosti.”

kreissaal

Zimmer_SanLeonhard Zimmer_1-web3

Vir teksta in fotografije

Podobne objave

Vsebina je zaščitena.