Darilni bon

10.00360.00

Najlepše je, ko lahko svojim dragim izberemo darilo, ki jim bo pomagalo v občutljivem obdobju kot je obdobje nosečnosti, poroda in poporodnega obdobja. Na pravem mestu ste.

Zato, da skupaj izberemo najboljšo rešitev,  pošljite elektronsko pošto preko kontaktnega obrazca.

Pri vrednostnem bonu znesek regulirate v košarici pod “Količina”. Torej, če želite kupiti vrednostni bon za 30 EUR, v košarici KOLIČINO spremenite na 3.

Možno je kupiti tako vrednostne bone kot bone za točno določene storitve, predavanja ali kombinacijo obojega. Zato je smiselno, da me pred nakupom kontaktirate preko kontaktnega obrazca.  Če veste, kaj boste izbrali, v opombe dopišite ali želite, da se bon pošlje na drugi naslov ter, ali želite ob naročilu kakšno sporočilo. 

Opis
Dodatne informacije

Svojim najdražjim lahko podarite vrednostni bon ali bon za izbrano storitev:

Napišite kaj bi želeli preko kontaktnega obrazca in bomo uredili. V kolikor veste kaj boste podarili, v opombe ob naročilu vnesite ime in priimek obdarovanke in njen email.

 KONTAKTNI OBRAZEC

POPUSTI

 

Možnosti

Šola za starše nekoliko drugače, Vrednostni bon 10 EUR, Porod, Poporodno obdobje, Dojenje in hranjenje dojenčka, Kaj moram vedeti za uspešen začetek dojenja?, O novorojenčku, Umivanje in rokovanje z dojenčkom, Vse o carskem rezu, Porodni položaji, Nasveti za vsak dan

Vsebina je zaščitena.