Vse o carskem rezu

Opis predavanja

Carski rez je operativni poseg, pri katerem se nosečnici naredi kirurški rez v spodnjem delu trebuha, skozi katerega se porodi otrok. Tako kot na vaginalni porod je smiselna tudi priprava na carski rez in na poporodno obdobje po carskem rezu, ki je nekoliko specifično.

V spletnem predavanju Vse o carskem rezu se boste seznanili z vsemi pomembnimi informacijami o samem posegu in okrevanju po njem. V znanju je moč, prejeli boste veliko strokovnega in praktičnega znanja, ki sem ga v času svoje babiške kariere pridobila tako z rednimi formalnimi izobraževanji kot z večletnim delom v porodnišnici. Obdelali bomo celoten spekter tem o carskem rezu – od vrst carskega reza, same psihične in fizične priprave na poseg, možnih zapletih, o okrevanju po posegu, posebno pozornost pa bomo namenili tudi brazgotini in mobilizaciji le-te.

Predavanje vam bo pomagalo, da boste lahko aktivno vključeni v sam proces poroda, ne glede na to ali boste imeli elektivni ali urgentni carski rez.

Priporočam, da si predavanje Vse o carskem rezu, v skupnem trajanju 90 min, ogledate skupaj s partnerjem, tako bosta oba vedela kaj pričakovati in kako postopati. Prednost spletnega predavanja je seveda v tem, da si lahko sami izbirate kdaj, kje in koliko vsebin si želite ogledati.

Svetujem še predavanje o poporodnem obdobju, dojenju in predavanje O novorojenčku

*dostop do vsebin vam je na voljo 12 tednov.

50.00

POPUSTI

  • Priprava na carski rez
  • Carski rez
  • Poporodno obdobje
  • Možni zapleti pri carskem rezu
  • Mobilizacija brazgotine
  • Bonus
  • Evalvacija
50.00
Kategorija
Review
Please install "LearnPress - Course Review" plugin

Porod

195.50
Wishlist
Please install "LearnPress - Course Wishlist" plugin
129 Lessons
758 Students Enrolled
Kategorija
Review
Please install "LearnPress - Course Review" plugin

Porodni položaji

45.00
Wishlist
Please install "LearnPress - Course Wishlist" plugin
16 Lessons
56 Students Enrolled

Vsebina je zaščitena.